Seier! Fra Korps-Cup på Otta høsten 2015

Vi er et korps med ambisjoner, men vi har også en plass til de aller fleste. Vi etterstreber en ideell og balansert besetning, og for tiden ønsker vi oss spesielt flere klarinettister, grov treblås og slagverkere - men ikke nøl med å ta kontakt om du spiller et annet instrument. 

Som medlem hos oss så kommer du inn i en organisasjonskultur der øving og mestring fremsnakkes og fremmes. Det er forventninger om at du møter opp på de fleste øvelsene og at du møter forberedt. Et godt resultat kommer ikke av seg selv, og vi er avhengige av alle på laget. 

Til gjengjeld så får du hos oss muligheten til å dele et unikt musikalsk fellesskap som har det veldig artig sammen samtidig som visjonen er å være et av landets fremste janitsjarkorps. Vi ledes av en dyktig dirigent som kontinuerlig jobber og står på for at vi skal fortsette å utvikle oss, og det er kvalitet på øvelsene. Du blir også en del av #bruksmusikkfamilien, verdens beste selvvalgte familie, og det kan absolutt anbefales! 

Fast øvingstid er torsdager fra kl 18:45-21:45. Har du lyst til å begynne i korpset, så kan du stikke innom på en øvelse, eller ta kontakt med Trine Amundsen som er rekrutteringsansvarlig i styret. Du kan også legge inn informasjon om deg selv i skjemaet i menyen, så vil vi kontakte deg.