Vi er så heldige å ha en helt egen støttegruppe! Gruppa fikk vi i bursdagspresang da korpset fylte 125 år. Støttegruppa består av ektefeller/samboere av musikerne, og andre interesserte. Arbeidsutvalget i gruppa består av leder Elin Engen, Karin Blystad, Jorun Ottosen og Torbjørn Fossen.

Hvert år gir Støttegruppa ut og selger Løtenkalenderen, som i tillegg til å vise årets gang, er med på å hylle jubilerende lag, foreninger og enkeltpersoner i Løten. I kalenderen er det bilder fra forskjellige hendelser fra 1900 og frem til nyere tid. Den har mange unike lokalhistoriske bilder, og vi anbefaler alle i Løten og omegn å kjøpe denne flotte kalenderen.

Siden oppstarten i 1995 har Bruksmusikken mottatt gaver fra Støttegruppa til en verdi omkring 300.000,- kr!! Vi har blant annet fått ei flott fane, som symboliserer Bruksmusikkens røtter. De har bidratt til uniformer, NM-turer og til mange instrumenter; som klarinett, fagott, bassklarinett, euphonium og xylofon. Dette er vi veldig takknemlige for!

Den nye fana og vi er klare for 17. maitog i Romedal 2014. 

Støttegruppa gjør en fantastisk jobb for oss, og stiller alltid opp når vi trenger litt hjelp. På konserter og andre tilstelninger har vi i ÅBMF som oftest mer enn nok med det som skal skje fra scenen, og da er det godt å ha ei støttegruppa som selger billetter, koker kaffe og selger kaker, rydder og ordner mv.

Elin, som har vært leder i Støttegruppa i mange år, synes det er utrolig moro å kunne bidra, men ettersom årene har gått, har naturlig nok også medlemmene blitt færre. Det er for tiden litt få "å ta av" - og Elin har derfor et varmt og innstendig ønske om flere medlemmer.  Hun garanterer at de er en munter og sosial gjeng, og de ønsker egentlig bare å bli flere! :-)

Om du kunne tenke deg å være med i Støttegruppa vår, kanskje har litt tid til overs og har mulighet til å bidra med noe - ikke nøl med å ta kontakt med Elin Engen, på 901 75 890. Du binder deg ikke til noe, og kan være med og stille opp da du har mulighet,- ingen spesielle krav her altså. Elin kan svare deg på det du lurer på vedr. Støttegruppa - og om du vil ta kontakt med noen i styret også, så kan vi videreformidle og bidra med å opprette kontakt videre.