Da er høstferien over og vi er allerede halvveis i sesongen! Høstkonserten ble vel gjennomført 30. september. I høst har vi virkelig fått bevist at det, ikke overraskende, hjelper å øve gjennom sommeren. Pga at vi skulle ha ensemblekonsert har mange grupper hatt både en og to og tre gruppeøvelser - og det har gjort at vi har brukt mye kortere tid på å "finne formen" enn tidligere år. Det har vært morsomme og givende prøver der det har vært stor fremgang hver gang. Et supert utgangspunkt for resten av sesongen! Helga som var deltok vi på Blåsecadenza 2018 på Lillehammer, et arrangement vi håper er kommet for å bli. Korpsene som deltok var Kolbu Janitsjarkorps og Østre Gausdal Musikkforening i tillegg til oss sjøl. Vi spilte konserter for hverandre, noen spilte sammen - det var foredrag om øvingsmetodikk og feiring av at Leonard Bernstein skulle fyllt 100 år i år. En fin dag! Bilder fra arrangementene kan du se på Facebook-siden vår, følg oss gjerne der og på Instagram.  

Frem til jul skal vi fortsette å øve og spille to konserter til. Først har vi huskonsert torsdag 22. november i Løten kino. Vi har invitert Løiten Sangforening så her kan du nyte både flott korsang og korpsmusikk på samme kveld!

Lørdag 15. desember skal vi spille julekonsert i Romedal kirke. Her har vi med oss både baryton Bernt Ola Volungholen og kammerkoret Collegium Vocale. Det vil si at vi har samlet noe av det ypperste innen både solist, kor  og korps i Hedmark, så dette ligger an til å bli en virkelig gavepakke av en konsert!Billetter kan allerede nå kjøpes på vipps #516032, hos korpsets medlemmer, eller ved å kontakte oss via Facebook-siden vår. 

Velkommen! 


Følg med videre - vi gleder oss!