Vi begynner å nærme oss NM for alvor, og vi øver og øver! Stykkene vi skal spille er "Incantation and Dance" av John Barnes Chance og "Traveler" av David Maslanka. Selv om dette er utfordrende stoff og mye å øve på, så koser vi oss veldig - dette er flott musikk! 

Hvert år så erfarer vi at jobben vi legger ned i fellesskap før NM gir oss så mye tilbake. Ikke bare i forhåpentligvis gode resultater, men vel så viktig er det kollektive løftet vi får både musikalsk og sosialt ved å sette oss et mål og jobbe hardt for å nå det. Dette nyter vi også godt av resten av året; vi er jo et helårskorps og ikke bare et NM-korps! 

Fremover skal vi spisse formen ytterligere med NM-seminar førstkommende lørdag og søndag. 

Tirsdag 21. mars er vi invitert til Før-NM-konsert i Maihaugsalen av Fåberg Musikkforening. Her vil vi og flere andre lokale korps fremføre NM-programmene våre. Maihaugsalen er den salen i Innlandet som er mest lik Olavshallen å spille i, så dette er en nyttig erfaring  for oss i NM-oppkjøringen. Denne konserten er dessverre ikke åpen for andre enn korpsene som skal delta.  

26. mars er det klart for Hedmark- og Opplandsmesterskapet i Teatersalen i Brumunddal. For korpsene som skal til NM så blir dette som en generalprøve å regne før det virkelig gjelder helgen etterpå - men vi går selvfølgelig for et godt resultat også lokalt! Vi spiller kl 09:55. 

NMF: Hedmark- og Opplandsmesterskapet 2017 

31. mars er vi endelig på scenen i Olavshallens store sal. Vi spiller kl 18:57. Dette overføres direkte på TV2 Sumo. Vi håper selvsagt også på mange publikummere i salen, dette blir skikkelig stas! 

NMF: NM Janitsjar 2017 


Hedmark- og Opplandsmesterskapet 2015. Foto: Søgård Fotografiske.