Spiller du et instrument og bor i relativ nærhet til Hedmarken? Da kan det hende vi er korpset for deg! Endelig nærmer sesongstarten seg, og vi ønsker velkommen til både gamle og nye medlemmer! Torsdag 15. august kl 18:45 samles vi på Løten ungdomsskole.

Ådalsbruk Musikkforening er et av landets eldste janitsjarkorps. I 2020 fyller vi hele 150 år! Det vil selvfølgelig ikke gå upåaktet hen; vi skal feire med både bok, plate og jubileumstur. I tillegg skal vi spille ulike konserter og delta i konkurranser både regionalt og nasjonalt. Etter å ha rykket ned fra 1. divisjon i NM i april prøver vi oss nå også på kvalik for prøve å rykke rett opp igjen. Så gøy er det nemlig å spille i Olavshallen! 

Bruksmusikken, som vi liker å kalle oss, er en aktiv og sosial gjeng som har det artig i lag. Vi har også ambisjoner og en hårete visjon om å være et av landets fremste janitsjarkorps. For å få til det må vi øve jevnt og trutt. Om du er ivrig og har musikalske mål så vel som sosiale, så tenker vi derfor at vi er korpset for deg! Hos oss blir du en del av et unikt musikalsk fellesskap og #bruksmusikkfamilien - verdens beste selvvalgte familie. 

Vår musikalske leder er Christian S. Tenfjord, en utrolig dyktig dirigent som kontinuerlig jobber og står på for at vi skal fortsette å utvikle oss. Det er kvalitet på øvelsene. Vi øver torsdager kl 18:45 - 21:45 på Løten ungdomsskole, der vi har lyse og trivelige lokaler med god takhøyde og øvingsakustikk.

Har du fått lyst til å spille med oss, så ta kontakt med oss på PM, eller kontakt noen i styret, se kontaktinfo annet sted på siden.

Vi gleder oss til å høre fra deg - velkommen!